Tips & Huisregels

- In verband met besmettingsgevaar moet de hond te allen tijde inge├źnt zijn. Tijdens de introductie avond, moet u het inentingsboekje kunnen tonen met de meest recente inenting.

- U en uw hond dienen WA verzekerd te zijn. Vraag bij uw verzekering na of uw hond in uw lopende WA verzekering is opgenomen.

- Hondenschool Carlos kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade aangebracht door u of uw hond of voor schade aangebracht aan u of uw hond. Dit geldt voor, tijdens en na de lessen zolang u zich op het terrein van de Hondenschool bevindt.

- Er wordt gewerkt op een positieve manier met de hond en daarbij maken we gebruik van een halsband voor pups en een halsband of halfcheck voor oudere honden. Hondenschool Carlos maakt geen gebruik van slipkettingen, prikbanden of halsbanden met stroom.

- Zorg als eigenaar voor voldoende poepzakjes om een ongelukje van uw hond te kunnen opruimen. Laat voordat de cursus begint uw hond nog even uit.

- We werken met kleine beloningsbrokjes en een speeltje, waarover u uitleg krijgt tijdens de introductie avond.

- Mocht er geconstateerd worden dat u uw eigen hond of een hond van een andere cursist slaat, schopt of op een ander wijze mishandelt, dan wordt u direct van het terrein verwijderd zonder restitutie van het cursusgeld.

- De hond is te allen tijde aangelijnd op het terrein van de Hondenschool tenzij de instructeur u anders heeft medegedeeld.

- Zorg voor goed materiaal betreffende schoeisel en kleding. Dit wordt u verteld tijdens de introductie avond.

- Mocht uw hond ziek of loops zijn, dan mag u uiteraard wel de les komen volgen; eventueel is er een leenhond beschikbaar. Zodra uw hond weer gezond is, is hij weer welkom op het terrein.

- Tijdens de les mag er niet gerookt worden en dienen mobiele telefoons uitgezet te worden.

- Bij verhindering gaarne voor 15.00 uur telefonisch of per mail afmelden.

- Niet gevolgde lessen kunnen NIET worden ingehaald, ook niet op een andere dag.

- Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald.

- Als Hondenschool Carlos de lessen afzegt blijven deze uiteraard wel staan.

- Gaarne 5 tot 10 minuten voor aanvang van de cursus aanwezig zijn.

- Inschrijving cursus. De aanmelding is bindend wanneer de cursist het inschrijfformulier volledig ingevuld instuurt naar Hondenschool Carlos. De aanmelding verplicht tot het betalen van het cursusgeld. De cursist voldoet de cursusgelden door contant betaling bij aanvang eerste les of overmaking per bank voor de 1e les.

- Mochten de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn , dan wordt de training afgelast en krijgt u hierover telefonisch of via de mail bericht.